Information angående Corona / Covid-19

Kära gäster,

Såhär i dessa tider vill vi informera er om hur vi arbetar och tänker med anledning av coronaviruset (Covid-19).

Bokning är i full gång och vi följer ständigt utvecklingen av situationen noggrant för att hela tiden kunna arbeta och planera i enlighet med myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Vår första prio kommer alltid, oavsett covid-19, vara våra gästers trygghet och upplevelse. Vi tycker dock att det är extra viktigt att poängtera det nu och vi vidtar de extra åtgärder som behövs för att ni ska få en skön semester och kunna slappna av ordentligt.

Ni ska känna er trygga med att genomföra eran bokning hos oss och vi har därför skapat ett FLEX pris som ni kan välja i bokningen. Genom att boka med FLEX kan ni avboka eller ändra er bokning fram till kl 12 dagen innan er vistelse. Genom FLEX får ni därigenom igen hela bokningsbeloppet, förutom en administrativ kostnad på 100 sek / boende.

Boende – Som hemma fast borta

🌸För er som kommer i husbil/husvagn/tält, ni har med ert eget boende och en miljö ni själva kontrollerar och i vilken ni kan känna er lika trygga i som hemma.

🌸För er som kommer och bor i våra stugor kan det vara bra att veta att dessa städas extra noggrant mellan gästerna med extra fokus på desinficering av områden som är utsatta för mycket beröring såsom t. ex lampknappar och handtag.

🌸Incheckning/utcheckning och beställningar från vårat café kan göras genom en lucka så att ni inte behöver stiga in i butiken om ni önskar detta. Här har vi även ställt ut handsprit.

🌸Det finns rymlighet mellan våra campingplatser och stugor så man hänga i sin egen sfär utan att ha andra tätt inpå.

🌸På campingsemester vistas vi mycket utomhus, vilket är en trygghet i sig samtidigt som vi får frisk luft.

Hygien och extra städrutiner

🌼Vi städar flera gånger per dag i våra gemensamma utrymmen såsom servicehus och servicekök med extra fokus på desinficering av knappar, handtag och liknade områden som är utsatta för mycket beröring.

🌼Tvål finns alltid påfyllt i servicehusen, ni har alltid tillgång till att tvätta händerna och vi uppmanar alla gäster att göra detta ofta och noggrant.

🌼All personal som arbetar på campingen kommer vara informerad om vikten att hålla god handhygien och arbeta på ett säkert sätt. Vi kommer inte arbeta om vi känner oss krassliga.

Ta hand om varandra så hoppas vi på en härlig sommar!