Die Seite wird in Kürze in deutscher Sprache verfügbar sein. Die Buchung in deutscher Sprache ist offen! Wir haben viele offene Stellen. Herzlich willkommen!

Välkommen till semestern!
– Bo granne med strand och bad

Vad ska du göra i sommar?

Vad sägs om naturupplevelser, härliga utflykter med barnen eller uppleva svensk musikhistoria? Hos oss är det också perfekt att bara vara! En glass i solen och ett svalkande dopp i sjön en härlig sommardag är svårslaget.

Nyhet!

Camping Hultsfred har bytt namn till Hultsfred Strandcamping, vi finns kvar på samma vackra plats.

Hultsfred Strandcamping är en naturnära camping belägen vid sjön Hulingen. Här kan ni campa med husvagn, husbil, tält eller hyra stuga. Njut av dagen och andas frisk smålandsluft, ge er ut på en kanotsväng eller vandra någon av de fina vandringslederna i närheten. En barnvänlig camping med härlig badplats och långgrunt vatten. Närhet till bland annat Astrid Lindgrens värld, Älgpark, och mycket annat som naturen har att erbjuda.

Här har ni stranden och sjön Hulingen är era närmsta grannar och Hultsfred centrum når ni på en 2km promenad.

Öppettider säsongen 2020

Öppet 1 Maj – 30 September.

Vi tillämpar boendepriser efter Låg/Mellan/Hög säsong.

Öppettider för receptionen är 9.00-18.00 alla dagar. Kommer ni utöver dessa tider, slå oss en signal.

Boende

Stugor och campingplatser med utsikt över sjön Hulingen. Lugnt och fint boende i Hultsfred med mysig badplats och fin natur.

Läs mer…

Aktiviteter

Aktiviteter både på och utanför campingen. Upptäck allt som smålands finaste del har att erbjuda.

Läs mer…

Om oss & Området

Om oss & Området

Hultsfred Strandcamping är den sommar semester vi vill ge er.

Vi som driver Hultsfreds mysigaste camping från och med årskifter 2019/2020 heter Erica och Rickard. Vi brinner för resor och upplevelser! Detta är något vi vill återspegla i denna vackra plats perfekt belägen mitt i Småland.

För oss är det personliga mötet det viktigaste som finns och vi älskar service. Vi hoppas att vi och våran personal får ta emot er under säsongen.

Campingens område kantas av härlig skog åt ena hållet, en vacker bäck åt andra och det största fönstret är riktat rakt mot den mysiga sjön Hulingen. Själva området är väldigt plant och därför perfekt för camping.