Boka aktivitet

Hultsfreds Strandcamping

Boka aktivitet - Hultsfred Standcamping
Hultsfred Strandcamping - Flygfoto

Aktiviteter och upplevelser på campingen

Paddla eller trampa ut på sjön Hulingen och njut av naturen! Kolla in våra bokningsbara aktiviteter på campingen, välkommen att boka online!

Kanot

Kanot

Hyr kanot från receptionen och utforska ån som mynnar ut vid campingen. Spännande för alla åldrar! Ducka under broarna och kryssa fram mellan träden i det spegelblanka vattnet. Använd din fantasi lite och vips har du hamnat i Amazonas. Självklart finns ett litet vattenfall som avslutning!

Läs mer

Kajak

Kajak

Boka och hyr enmanskajaker eller tvåmanskajak och utforska sjön Hulingen. Passar både nybörjare och erfarna paddlare. En toppenaktivitet även för det större sällskapet. Ge er ut i naturen tillsammans och testa en aktivitet som är både rolig och nyttig för kropp och själ.

Läs mer

Stand up paddleboard

Stand Up Paddleboard

Härlig aktivitet som både är avslappnande och kan vara utmanande är att hyra SUP hos oss. Ta dig ut på sjön eller in i den spegelblanka ån. Paddla lugnt!

Läs mer

Trampbåt

Trampbåt

Ta med kompisgänget eller familjen och glid runt på sjön i en trampbåt. Våra trampbåtar är rejäla och stabila, du kan bada från dem eller varför inte ta med picknick som en utflykt?

Läs mer