Större sällskap?

Vi syr ihop en härlig vistelse!

Samla familjen för födelsedagsfest, konferens med jobbet eller träff med husbilsklubben. Vi har boende och perfekta privata lokaler för ert arrangemang!

Gruppbokning - Hultsfred Strandcamping
Stuga - Hultsfred Strandcamping

Boende

Alla får plats! Hur vill ni bo?

Hyr alla eller några av våra 17 stugor med plats för 4 personer i varje. Någon i sällskapet som vill bo i tält? Inga problem, tältområdet är beläget framför stugorna så ni bor ändå nära varandra. Självklart kan vi också placera er husbils- och husvagnsvänner på platser bredvid eller nära varandra.

Behöver någon i sällskapet bo i hotellrum istället? Det går självklart också bra att ordna. Våra vänner på Hotell Hulingen och Palace Hotell har fina rum och de ligger bara 2 km från campingen.

Läs mer om våra stugor

Lokal

Söker ni utrymme utomhus under tak, scener för trubadurer eller långbord för middag?

Hultsfreds Folkets Park

Vi har ett nära samarbete med folkparken som ligger bara en promenad över den lilla bron från campingen. Ni kan få privat tillgång till hela eller delar av folkparken beroende på vad som passar ditt ändamål. För priser och mer info:

Hultsfreds Folkets Park

Hultsfreds Hembygdsförening

Är ni inte så många och letar någon mindre lokal? Hultsfreds Hembygdsförening ligger också i parken och har även uthyrning av lokaler för evenemang.

Hultsfreds Hembygdsförening

Folkets Park
Catering

Catering

Mat till evenemanget? Kolla olika val av catering.

Hos oss på campingen är ni välkomna att äta er middag eller lunch från vårat café och på vår uteservering. Möjligheten till catering från någon av Hultsfreds restauranger finns också. Hyr ni lokal i Folkets park kan detta vara ett trevlig alternativ Vi tipsar er om att kolla med våra våra vänner: Hotell HulingenPalace HotellHos Annika

Se utbudet på caféet

Aktiviteter

Visst vill ni hitta på något roligt? Vi hjälper till med att hitta bra aktiviteter till er!

Vi har gott om trevliga gruppaktiviteter utomhus på campingen och i närområdet. Populära förslag är att utforska sjön på SUP eller i Kajak, vi har flera så hela gruppen kan hänga med! Vi kan även starkt rekommendera en av Hultsfreds populäraste turistaktiviteter förra sommaren – cykla dressin från Hultsfred till Målilla på gammal tågräls. Eller varför inte ta tillfället i akt och upptäcka den unika historien om Hultsfredsfestivalen genom att gå Hultsfred The Walk och besöka utställningen. Säg till om ni önskar att vi fixar en kunnig guide!

Det mesta är görbart, skicka oss en förfrågan med dina önskemål så fixar vi ihop någonting riktigt bra och minnesvärt!

Läs mer om våra aktiviteter

Cykla dressin Hultsfred

Förfrågan för gruppbokning

Det går bra att kontakta oss direkt via mail eller telefon. Men det går också bra att använda formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi har möjlighet.

Mail:

info@hultsfredstrandcamping.se

Telefon:

0495 – 75 80 80

9 + 1 =

Grupper