Aktiviteter på campingen

Det ska va gôtt å campa!

Följ oss på sociala medier för senaste nytt!

Facebook Instagram

Aktiviteter på campingen - Hultsfred Strandcamping
Strand & badplats

Strand & Badplats

Sjön Hulingen är långgrund, barnvänlig och dessutom mycket badkrukevänlig! De varmaste sommardagar kan du svalka dig i en härlig temperatur på 26 grader.

Hundstrand

Hundstrand

Vi är en hundvänlig camping. Din fyrbenta bästis har ett eget bad, en bit från människobadet, för att svalka tassarna. Sanden kan skölja av i vår hunddusch.

Hultsfred The Walk

Hultsfred The Walk

Alla har hört talas om Hultsfredsfestivalen – kanske var du där? Hultsfred The Walk är en slinga som berättar historian om Sveriges största musikfestival.

Läs mer

Kanot

Kanot

Hultsfreds Amazonas (Silverån). Kryssa mellan träd och ducka under broar med ett litet vattenfall som avslutning, använd fantasin – visst är du i djungeln.

Läs mer

Kajak

Kajak

Ge dig ut i naturen på en aktivitet som är rolig och nyttig för kropp och själ. Vi har både enmans- och dubbelkajak och du behöver inte ha paddlat tidigare.

Läs mer

Stand Up Paddleboard

Stand Up Paddleboard

Härlig aktivitet som är både avslappnande och ibland utmanande. Hyr SUP hos oss och ta dig ut på sjön eller in i spegelblanka Hultsfred Amazonas. Paddla lugnt!

Läs mer

Hyra cykel
Utforska Hultsfred på

Cykel

Hultsfred har en perfekt storlek för en cykeltur. Det finns många cykelvägar och det är enkelt för hela familjen att ta sig runt. Läs mer om cykling i Hultsfred och närområdet på Visit Hultsfred.

Visit Hultsfred – Cykla

Hyra cykel

Vi hyr ut stadscyklar.

Pris:
1 dag – 130 SEK
2 dagar – 200 SEK
1 vecka – 600 SEK

Trampbåt

Trampbåt

Hyr trampbåt och glid runt på sjön. Våra trampbåtar är stabila och har fem säten. Trampa ut för sol och bad eller varför inte ta med picknick som en utflykt?

Läs mer

Trampbil

Trampbil

Hyr trampbil hos oss. Vi har flera små grusvägar att trampa runt på, får man för mamma och pappa kan man ta en sväng in i folkparken intill campingen också.

Minigolf

Minigolf

Vem är bäst i familjen på minigolf? Det avgörs under campingsemestern!

Fiske - Hulingen
Prova fiskelyckan

Fiske i Hulingen

Fiskar mellan 5 och 10 kg är vanliga, men gäddor och stora fiskar på upp emot 15 kg har fiskats här. Våren 2020 fick en fiskare upp en mal på 23 kg, den är fridlyst och simmar vidare i sjön. Har du riktigt tur kanske den nappar! Fiskekort till vår sjö Hulingen kan du köpa hos oss på campingen.

Det finns även flertalet andra fina fiskesjöar runt om Hultsfred! Här kan du läsa mer:

Visit Hultsfred – Fiske

Lekpark

Lekpark

Bredvid cafét finns en liten lekpark för barnen. Vi har också campingtomter som ligger nära lekplatsen, dessa brukar uppskattas för dig med barn i familjen.

DiscGolf

DiscGolf

Spela DiscGolf, även kallat frisbeegolf, i parken precis bredvid campingen. Att nyttja banan är helt gratis. Har du inte egna discar kan du hyra i receptionen.

Läs mer

Motionspår

Motionsspår

Vi har ett par trevliga sträckor som startar från campingen. Motionssträckorna passar även bra att gå med barnvagn då de är plana och med grus eller asfalt.

Läs mer