Våra boenden
– Vi har ditt semesterboende

Stugor & Campingtomter för husvagn, husbil samt tält med utsikt över sjön. Det ska vara trevligt att vakna upp på semestern! Hjärtligt välkomna!

Stuga

Campingstuga för 1-5 personer

Starta kaffebryggaren, öppna dörren och starta dagen på bästa sätt med dagens första kopp på terrassen med utsikt över sjön. Visst låter det härligt? Boka en stuga hos oss i sommar. Våra campingstugor är utrustade med två våningssängar, kaffebryggare och kylskåp. Dusch/WC finns ej i stugorna. Stuggäster har tillgång till fräscht servicehus genom ett kortsystem. Hundar är välkomna men vi har även stugor för allergiker, tala om för oss i bokningen om ni önskar en stuga där djur ej har vistats.

Från 450 kr / natt

Stugor vid sjö och badplats i Hultsfred, Småland

Campingtomt med el

Husvagn/Husbil/Tält med el (1-8 personer)

Campingtomter med el ett stenkast från sjö och bad. Vatten till tomten finns även till många tomter. Här bor du bekvämt med härlig utsikt och närhet till centrum. Ni är välkomna att använda vårt gemensamma kök. Servicehuset är fräscht med toaletter, duschar, familjedusch samt handikappanpassad toalett. Hundar är välkomna och kan också de bada på vår hundbadplats!

Från 230 kr / natt

Campingtomer vid badplats i Hultsfred, Småland

Tältområde och camping utan el

Framförallt tält utan el (1-5 personer)

Camping område för uppställning utan el. Här bor du bekvämt med härlig utsikt och närhet till centrum. Ni är välkomna att använda vårt gemensamma kök. Servicehuset är fräscht med toaletter, duschar, familjedusch samt handikappanpassad toalett. Hundar är välkomna och kan också de bada på vår hundbadplats!

190 kr / natt

Kan ej bokas, endast dropp in

Tältplats på plan mark nära badplats och servicehus

Ställplats Atlantis

Husbil

Ställplatsen är belägen, precis som resten av campingen, på legendarisk mark. På just ställplatsens asfalterade mark har tidigare Atlantis scenen stått och här har flertalet stora artister spelat, bland annat Robyn!

Ställplats Atlantis är till för Husbilar som vill stå på hård mark. Inom snar framtid kommer ställplatsen även erbjuda el.

Ni är välkomna att använda vårt gemensamma kök. Servicehuset är fräscht med toaletter, duschar, familjedusch samt handikappanpassad toalett.

160 kr / natt utan el
200 kr / natt med el (ej möjligt ännu, elstolpar installeras maj 2020)

Kan ej bokas, endast dropp in

Ställplats Atlantis på Hultsfred Strandcamping