Stuga

Campingstuga för 1-4 personer

Starta dagen med en kopp kaffe på terrassen. Känn in naturen och njut av utsikten över sjön. Bo i en stuga hos oss i sommar!

Se priser & boka

Stuga - Hultsfred Strandcamping

Våra stugor i Hultsfred

– boende i våra campingstugor

Stugorna har plats för fyra personer i två våningssängar. I vissa stugor är underslafen en soffa som kan bäddas ut till en 1,40 säng. Stugan har kaffebryggare och kylskåp. Det finns tallrikar, bestick, koppar, glas, kudde och täcke för fyra personer. Sängkläder tar du med själv eller lägger till i din bokning. Du städar stugan själv innan du checkar ut eller väljer till slutstädning i din bokning.

Det finns inget rinnande vatten i stugan men ett gemensamt kök i närheten där ni kan laga mat och diska. I köket finns ugn, spis och micro. Du kan låna stekpannor, kastruller samt köksredskap. Dusch och toalett finns i vårt fräscha servicehus.

Husdjur är välkomna i alla av våra campingstugor! Vi har dessutom en hundstrand och fina promenadstråk.

Pssst.. beställ frallor i cafét dagen innan så har vi dem klara och nygräddade när vi öppnar!

Priser per natt

För-/Sensommar 2024 (3 maj – 13 juni & 26 aug – 7 sep)

BAS795 SEK
FLEX954 SEK

Sommar 2024 (14 juni – 4 juli & 11 aug – 25 aug)

BAS995 SEK
FLEX1.194 SEK

Högsommar 2024 (5 juli – 10 aug)

BAS1.295 SEK
FLEX1.554 SEK

Eventuella tillägg

Avresestädning590 SEK
Sängkläder150 SEK per bädd

Vad är skillnaden mellan BAS & FLEX?

– BAS är det billigare alternativet och passar dig som är helt säker på resdagar och datum. Vid eventuell avbokning återbetalas ingen del av beloppet du har betalt.

– FLEX är det flexibla alternativet för dig som vill ha större frihet med din bokning. Du kan avboka och ändra din bokning fram till klockan 12:00 dagen före ankomst med full återbetalning av bokningsbeloppet (minus en administrativ avgift på 100:- per boende).

Hultsfred Strandcamping - Flygfoto