Hyra SUP Hultsfred

Boka online nu!

Hos oss kan ni hyra Stand Up Paddleboards och ta er ut för en härlig tur som blandar äventyr med motion! Paddla i sjön Hulingen i närheten av campingen, ut mot de små öarna eller ta er in i spegelblanka och äventyrliga Silverån om ni önskar mer utmaning.

Hyra SUP (Stand Up Paddleboards) Hultsfred
Stand up paddleboard

Paddla SUP i Hultsfred, Småland

Hos oss kan du hyra stand up paddleboard och träna på balansen, motionera eller helt enkelt utforska sjön och naturen. Boka smidigt online eller kom förbi receptionen och hyr din SUP.

Måste jag vara boende på campingen?

Absolut inte, alla som önskar är välkomna till Hultsfred Strandcamping för att njuta av naturen, vårat café samt aktiviteter.

Åldersgräns

Vi har 18 års åldersgräns på de som hyr våra vattenaktiviteter, är du yngre än 18år går det bra sålänge du är i sällskap av någon som är över 18år.

Hur många SUP har vi?

Vi har 10st stand up paddleboards, är ni ett större gäng som vill ut på friluftsäventyr går det bra att ringa och boka. Annars bokar ni SUP enklast här via våran online bokning.

Vad ingår i SUP hyran?

När du hyr en SUP på Hultsfred Strandcamping ingår följande i priset – bräda, paddel och flytväst.

Priser

Stand Up Paddleboard

0-1h175 SEK
1-2h200 SEK
2-4h300 SEK
Heldag400 SEK
Stand up paddleboard

Populära områden för SUP

Precis utanför campingen och badplatsen har ni ett väldigt bra område för att lära känna utrustningen. Här är det lång grunt och bra för nybörjaren att ta sina första paddeltag och hitta balansen.

Vill ni ta er längre ut rekommenderar vi att paddla ut mot de små öarna eller, om ni önskar en riktig utmaning, ta er runt övre delen av sjön Hulingen där ni får paddla förbi centrum.

Två öar - Paddla runt öarna

Två öar

Längd: ca 1h / 3.600 m

När ni känner er bekant med utrustningen, varför inte paddla ut mot de två små öarna! Vid dagar med lugnt vatten är det underbart att paddla ut och ta in naturen och fåglarnas kvittrande. Välj själv vilken väg ni vill ta er runt öarna.

Övre Hulingen - Paddla övre Hulingen runt

Övre Hulingen

Längd: ca 3-4h / 12.500 m

Taggad på en längre tur på SUP och en riktig utmaning? Paddla runt övre delen av Hulingen. Detta är för dig som har paddlat förr och vill vara ute hela dagen. Packa med fika/lunch i vattensäker väska och hitta er en plats längs sjön att ta en välbehövlig paus.