Motionsspår

Promenad eller löprunda från campingen

Vi kan rekommendera ett par härliga motionsspår som utgår från campingen. Sträckorna är utan backar och har enkelt plant underlag. Passar såväl dig som vill ta en löprunda som att promenera med barnvagn.

Motionsspår - Hultsfred Strandcamping
Kloster Gård runt

Kloster Gård runt

4,7 kmVägbeskrivning

Denna motionsslinga tar dig runt de fina områdena av Kloster Gård och tillbaka igen genom utkanten av Hultsfred. Här finns möjlighet att stöta på ett och annat rådjur. En runda genom skog och majsfält där underlaget varierar mellan grusväg och asfalt.

Strandpromenaden

Strandpromenaden

Upp till 6,6 kmVägbeskrivning

Längs med Hultsfreds strandpromenad väljer du själv hur lång stäcka du önskar. Under denna motionssträcka vänder du och tar samma väg tillbaka när du är nöjd. Tar du dig hela vägen bort till Dressin uthyrningen och tillbaka blir motionsspåret 6 km. Under hela sträckan har du sjöutsikt och tar dig även igenom ett mindre naturreservat. Hela strandpromenaden har grusväg som underlag.

Hultsfred The Walk

Hultsfred The Walk

5 kmVägbeskrivning

Hultsfred The Walk som motionsrunda passar perfekt för den som vill ta en härlig promenad och samtidigt ta in häftig historia om festivalen. Rekommenderas att ladda ner appen för att få en kul upplevelse!

Läs mer