fbpx

Större sällskap?

– Vi syr ihop en härlig vistelse!

Samla familjen för födelsedagsfest, konferens med jobbet eller träff med husbilsklubben. Vi har boende och perfekta privata lokaler för ert arrangemang!

Motorcykelträff på camping i Småland

Guppbokningar

Alla får plats! Hur vill ni bo?
Hyr alla eller några av våra 17 stugor med plats för 4 personer i varje. Någon i sällskapet som vill bo i tält? Inga problem, tältområdet är beläget framför stugorna så ni bor ändå nära varandra. Självklart kan vi också placera er husbils- och husvagnsvänner på platser bredvid eller nära varandra.

Behöver någon i sällskapet bo i hotellrum istället? Det går självklart också bra att ordna. Våra vänner på Hotell Hulingen och Palace Hotell har fina rum och de ligger bara 2 km från campingen.

Söker du utrymme utomhus under tak, scener för trubadurer eller långbord för middag?
Vi har ett nära samarbete med folkparken som ligger bara en promenad över den lilla bron från campingen. Du kan få privat tillgång till hela eller delar av folkparken beroende på vad som passar ditt ändamål. Kolla in Hultsfreds Folketspark för priser och mer info.
Är ni inte så många och letar någon mindre lokal? Hultsfreds Hembygdsförening ligger också i parken och har även uthyrning av lokaler för evenemang.

Mat till evenemanget? Kolla olika val av catering.
Hos oss på campingen är ni välkomna att äta er middag eller lunch från vårat café och på vår uteservering. Möjligheten till catering från någon av Hultsfreds restauranger finns också. Hyr ni lokal i Folkets park kan detta vara ett trevlig alternativ Vi tipsar er om att kolla med våra våra vänner: Hotell Hulingen, Palace Hotell, Hos Annika

Visst vill ni hitta på något roligt? Vi hjälper till med att hitta bra aktiviteter till er!
Vi har gott om trevliga gruppaktiviteter utomhus på campingen och i närområdet. Populära förslag är att utforska sjön på SUP eller i Kajak, vi har flera så hela gruppen kan hänga med! Vi kan även starkt rekommendera en av Hultsfreds populäraste turistaktiviteter förra sommaren – cykla dressin från Hultsfred till Målilla på gammal tågräls. Eller varför inte ta tillfället i akt och upptäcka den unika historien om Hultsfredsfestivalen genom att gå Hultsfred The Walk och besöka utställningen. Säg till om ni önskar att vi fixar en kunnig guide!

Det mesta är görbart, skicka oss en förfrågan med dina önskemål så fixar vi ihop någonting riktigt bra och minnesvärt!

Förfrågan för gruppbokning:

Mail – info@hultsfredstrandcamping.se

Telefon – 0495 75 80 80

Eller använd formuläret nedan:

6 + 0 = ?

Hultsfred Folkets Park Skaken
Hultsfred Folkets Park Stora Dans