fbpx

Aktiviteter på Campingen

– det ska va gôtt å campa!

Följ oss på Facebook och Instagram för uppdateringar inför sommaren!

Strand och badplats

Strand & Badplats

En central plats för campingen är vår fina badplats! Sjön Hulingen är långgrund och barnvänlig, dessutom mycket badkrukevänlig! Varma sommardagar kan du svalka dig i en härlig temperatur på 26grader.

Hundstrand och hundbad

Hundstrand

Vi är en hundvänlig camping! Din fyrfotade bästis har ett eget bad en liten bit från människobadet. Lek och bus eller bara svalka tassarna.

Efter badet kan ni skölja av sanden i vår hunddusch.

Hultsfred The Walk

Hultsfred är vida känt världen över för musiken. Alla har väl hört talas om den berömda Hultsfredsfestivalen – kanske var du där? Festivalen finns inte kvar men det gör minnena, gå Hultsfred The Walk när du är här! Skyltar med bildigenkänning, rikta mobilkameran mot skyltarna och spela upp rolig kuriosa och häftiga spelningar.

Läs mer >

Paddla kanot i Hultfred Småland

Hyr kanot från receptionen och utforska ån som mynnar ut vid campingen. Spännande för alla åldrar! Ducka under broarna och kryssa fram mellan träden i det spegelblanka vattnet. Använd din fantasi lite och vips har du hamnat i Amazonas. Självklart finns ett litet vattenfall som avslutning!

Läs mer & boka online >

Hyra kajak Hultsfred

Boka och hyr enmanskajaker eller tvåmanskajak och utforska sjön Hulingen. Passar både nybörjare och erfarna paddlare. En toppenaktivitet även för det större sällskapet. Ge er ut i naturen tillsammans och testa en aktivitet som är både rolig och nyttig för kropp och själ.

Läs mer & boka online >

Stand Up Paddleboard Hultsfred

Härlig aktivitet som både är avslappnande och kan vara utmanande är att hyra SUP hos oss. Ta dig ut på sjön eller in i den spegelblanka ån. Paddla lugnt!

Läs mer & boka online >

Trampbåt Hultsfred Småland

Ta med kompisgänget eller familjen och glid runt på sjön i en trampbåt. Våra trampbåtar är rejäla och stabila, du kan bada från dem eller varför inte ta med picknick som en utflykt?

Läs mer & boka online >

Trampbil Hultsfred Småland

Trampbil

Utforska campingområdet på en trampbil. Vi har flera små grusvägar att trampa runt på, får man för mamma och pappa kan man ta en sväng in i folkparken intill campingen också!

Trampbil hyr du i receptionen

Minigolf på campingen i Hultsfred Småland

Minigolf

Vem är bäst i familjen på minigolf? Det avgörs under campingsemestern!

Lekplats på camping

Lekpark

Nära cafét finns en lekpark för barnen. Vi har också campingtomter som ligger nära lekplatsen, dessa är populära för er barnfamiljer som vill hålla koll samtidigt som ni tänder grillen.

Fiska i Hultsfred Småland

Fiske

Prova fiskelyckan i Hulingen! Fiskar mellan 5 och 10 kg är vanliga, men gäddor och stora fiskar på upp emot 15 kg har fiskats här. Våren 2020 fick en fiskare upp en mal på 23kg, den är fridlyst och simmar vidare i sjön. Har du riktigt tur kanske den nappar! Fiskekort  till vår sjö Hulingen kan du köpa hos oss på campingen.

Det finns flertalet andra fina fiskesjöar runt om Hultsfred! Läs gärna mer här på Visit Hultsfred om FISKE.

Motionsspår från campingen i Hultsfred

Intresserade av att ta en löprunda eller en trevlig promenad? Vi rekommenderar ett par väldigt trevliga sträckor som startar från campingen. Motionssträckorna passar även utmärkt att gå med barnvagn då de är plana och med grus eller asfalt som underlag.

Läs mer >

Spela DiscGolf, även kallat frisbeegolf, i parken precis bredvid campingen! Att nyttja banan är helt gratis och discar kan ni hyra i receptionen.

Läs mer >